Dos artistes visuals i sonors de les Terres de l’Ebre creen l’espot i la música del festival terres Catalunya

Us presentem l’espot promocional del festival terres Catalunya – International Eco & Tourism Film Festival. El signa el dissenyador d’efectes visuals Jaume Moya (Amposta, 1986). Per a realitzar la peça, Moya ha volgut jugar amb l’energia que flueix d’una olivera mil·lenària, que el logotip del festival.

D’altra banda, el productor musical Edgar de Ramon (Amposta, 1984) és l’autor de la música que identifica el festival. Una composició que a banda de ser el tema musical de l’espot també es podrà escoltar a l’inici de les diferents sessions de projecció de les pel·lícules que participen al festival i que es faran Teatre-Auditori Felip Pedrell de Tortosa els propers 31 de maig i 1 i 3 de juny.

Edgar de Ramon explica que s’ha inspirat en el delta de l’Ebre a l’hora de compondre aquesta peça musical. “El Delta de l’Ebre sempre ha estat, és i serà una font d’ inspiració per a tots els artistes que hem nascut o ens hem criat en aquestes terres. Ha estat un mapa perfecte a l’hora d’escollir els sons i samples per a aquesta peça. Textures suaus i moviments lents amb caire agradable”, argumenta.