El cartell de terres Catalunya, creat pel dissenyador Toni Balada, reflecteix la diversitat paisatgística i cromàtica de les Terres de l’Ebre

“Els científics asseguren que l’ull humà pot veure un milió de colors; jo crec que, molts més”, afirma el dissenyador gràfic Toni Balada, el creador del cartell que difondrà la primera edició de del festival terres Catalunya – International Eco & Tourism Film Festival. Balada és d’Amposta, de família pagesa i de jove va ajudar dissabtes, diumenges i vacances treballant al camp. “Mirant el cel vaig veure tants blaus que no us ho creuríeu, verds a la vegetació per trencar la paleta, tants marrons, ocres i sienes en remoure la terra que no us ho podeu ni imaginar. Rojos i grocs explotant a la fruita madura…” assenyala. Aquesta diversitat cromàtica que forma part del paisatge natural de les Terres de l’Ebre és la seua font d’inspiració, a la qual ha retornat d’una forma clara i evident a l’hora de dissenyar i donar forma i contingut al cartell del festival terres Catalunya.
Es tracta d’un cartell amb base fotogràfica que recull diversos paisatges naturals i urbans de les Terres de l’Ebre, que busca reflectir-ne la diversitat cromàtica i de paisatges. Fragments de fotografies voluntàriament un pèl descontextualitzades de manera que poden semblar o recordar paisatges d’altres punts del planeta, com una manera també de refermar la vocació internacional del festival terres Catalunya.