La gran biodiversitat de Costa Rica en imatges

Una de les activitats paral·leles de terres Catalunya – INTERNATIONAL ECO & TOURISM FILM FESTIVAL és una impressionant exposició de fotografies sobre els valors naturals de Costa Rica. Es tracta d’una mostra cedida per B the Travel Brand que recull amb una quarantena d’instantànies del fotògraf Álvaro Cubero la gran biodiversitat d’aquest petit país de Centreamèrica. Costa Rica: el petit gegant de la biodiversitat estarà instal·lada fins al 23 de juny a la Biblioteca Marcel·lí Domingo de Tortosa. Les fotografies són d’espècies emblemàtiques, d’amfibis i rèptils, d’aus, d’insectes, de mamífers i de paisatges d’infart. Natura en estat pur. Hi podrem trobar les espècies més característiques com la granota amb ulls rojos o el quetzal, una au de gran bellesa que es troba en perill d’extinció.

Amb només 51.000 quilòmetres de superfície a Costa Rica hi trobem el cinc per cent de la biodiversitat del planeta. Ocupa el primer lloc del món pel que fa a la biodiversitat d’amfibis; el segon pel que fa a plantes, aus i mamífers; i el tercer en rèptils i plantes.

Un dels objectius de terres Catalunya és el de difondre els valors del turisme sostenible i amb aquesta exposició es dóna a conèixer la gran riquesa natural de Costa Rica. És també una manera de contribuir a la seua preservació. La inauguració serà el proper dimecres 24 de maiga les 7 de la tarda.