Scouting in Catalonia

Cedida per la Catalunya Film Commission.

L’exposició Scouting in Catalonia permet descobrir indrets desconeguts o poc visitats a Catalunya a partir d’haver esdevingut escenari de produccions audiovisuals. 

Scouting in Catalonia posa en valor espais quotidians com a escenaris possibles, descobreix el potencial de ciutats, pobles i paisatges per representar diferents realitats més enllà de la pròpia i ens permet conèixer de prop la feina dels localitzadors, uns professionals clau en el món audiovisual.

Museu de Tortosa

11 d’abril – 12 de maig

Good morning Anctarticans

Cedida per B the travel brand.

“Good morning, Antarcticans”. Amb aquesta frase, el cap d’expedició del vaixell Ushuaia, on viatjava el fotògraf i videògraf Rubén Sánchez, aixecava cada matí a la tripulació a través de la megafonia.

En aquest viatge al continent més aïllat del planeta, Rubén va retratar no només els paisatges, sinó el que suposa l’experiència de viatjar com a turista al territori antàrtic.

“Despertar a l’Antàrtida és una experiència única”, ens diu. “Mirar a través de l’ull de bou de la cabina i contemplar el gel flotant al mar, i les muntanyes de gel i roca de la península Antàrtica. La sensació ha de ser semblant a la d’aterrar en un altre planeta.”

Biblioteca Marcel·lí Domingo

16 d’abril – 25 de maig