El festival Terres Catalunya designat membre candidat a formar part del CIFFT

El Comitè Internacional de Festivals de Cinema Turístic, el CIFFT, ha acceptat la candidatura del Festival Terres Catalunya com a membre candidat a formar part d’aquesta institució. Terres Catalunya comparteix el títol de membre candidat juntament amb el festival Following The Equator que se celebra a Maldives.

Els directors de Terres Catalunya van tenir oportunitat el dissabte dia 2 de desembre de presentar el projecte davant els membres del Comitè del CIFFT a Viena (Àustria). El CIFFT compta actualment amb 17 festivals membres de ple dret i l’objectiu des de la seva fundació el 1989 és mantenir i fomentar la consciència del treball audiovisual en la indústria del turisme internacional.

Amb l’acceptació de la candidatura de les Terres Catalunya, el festival de cinema amb seu a Tortosa, la segona edició ja s’està preparant, se sotmetrà a un any d’avaluació per part de l’CIFFT. Després d’aquest període i en funció de l’avaluació obtinguda, Terres Catalunya podrà arribar a ser membre de ple dret d’aquesta associació que aglutina els festivals internacionals de cinema turístic més prestigiosos del món. Actualment, ja són membres festivals de cinema turístic que se celebren a països de tot el món com França, Portugal, Alemanya, Estats Units, Croàcia, Turquia o Grècia entre d’altres.

Més informació: https://www.cifft.com/our-members/