Cent pel·lícules de divuit països diferents a la secció oficial del festival terres

Un total de cent pel·lícules són les que participaran i a la secció oficial d’aquesta segona edició del festival terres Catalunya Eco& Travel film festival, que se celebrarà del 2 al 5 de maig a la ciutat de Tortosa. El festival, que està especialitzat en cinema turístic, de paisatge i viatges ha rebut prop de 250 inscripcions d’arreu de l’estat espanyol però també de països com Portugal, Alemanya, Àustria, Bèlgica, Croàcia, Xile, Brasil o Iran entre altres; fins a 18 països estaran representats en aquesta edició 2018 del festival.

La competició oficial, però la conformen 100 pel·lícules entre les dues competicions del festival, dedicades a Comunicació Turística i Documentals, totes elles es podran visionar en les projeccions que tindran lloc durant els dies del certamen a l’Auditori Felip Pedrell de Tortosa i al Mercat de Tortosa. El jurat que les ha de valorar és internacional i el seu veredicte es donarà a conèixer a la gala d’entrega de  premis que tindrà lloc el proper 4 de maig a l’Hotel SB Corona de la ciutat.

L’organització del festival s’ha mostrat molt satisfeta amb el nombre i la qualitat dels treballs que s’hi ha presentat, ja que s’han superat les xifres de la convocatòria de l’any 2017.

El festival terres Catalunya Eco & Travel film festival és l’únic especialitzat en audiovisual turístic que se celebra a Catalunya i a tot l’Estat i és membre candidat del CIFFT,  el Comitè Internacional de Festivals de Cinema Turístic.