terres Catalunya obté el reconeixement de la plataforma de festivals europeus EFFE

El festival terres Catalunya – INTERNATIONAL ECO & TOURISM FILM ha obtingut el reconeixement de la plataforma Europe for Festivals-Festivals for Europe (EFFE). Es tracta d’una plataforma creada per l’Associació Europea de Festivals (EFA) que té per objectiu donar visibilitat als certàmens culturals que es celebren als diferents països de la Unió Europea i que tenen una projecció nacional i internacional al mateix temps que involucren a la comunitat local. Així el jurat internacional que integra l’EFFE ha decidit atorgar aquest segell de qualitat al terres Catalunya “pel seu compromís amb la comunitat i pel seu caràcter social” i perquè compleix els requisits de qualitat artística que imposa la plataforma.
Arran d’aquest reconeixement el festival terres Catalunya s’inclourà a la pàgina web de la plataforma EFFE, el que li permetrà arribar d’una manera efectiva al seu públic potencial: artistes, organitzacions, administracions públiques, mitjans de comunicació,…
A Catalunya, compten amb aquest reconeixement festivals com el Deltebre Dansa o la Fira del Teatre de Tàrrega, entre altres. Es tracta d’una plataforma avalada per la Unió Europea i que compta cada vegada amb una representació més àmplia de festivals a Europa i fora d’Europa i que els últims anys fa una aposta clara per la diversitat i la creativitat de les diferents propostes, amb la creació d’uns guardons que premien els festivals més agosarats i creatius.