terres LAB Showroom

El proper dijous 1 de juny, en el marc del congrés terres LAB, dues empreses i un centre formatiu exposaran els seus darrers projectes centrats en la indústria turística. És el terres LAB Showroom.

L’Escola de Noves Tecnologies Interactives, centre adscrit a la Universitat de Barcelona, presentarà 4 projectes d’estudiants desenvolupats en el marc del Grau de Creació artística per a videojocs i Jocs Aplicats. Els quatre projectes que es presentaran estan relacionats amb els actes commemoratius pel 150è aniversari del naixement de l’arquitecte Josep Puig i Cadafalch: http://cultura.gencat.cat/ca/anypuigicadafalch/

Ebredrone, empresa dedicada a l’aplicació de la tecnologia dron i el sector robòtic en sectors econòmics com l’agricultura, la topografia, el sector audiovisual o la indústria, exposarà la versatilitat de l’ús de la seva tecnologia en l’audiovisual turístic.

Incubalia, start-up homologada de la Universitat Rovira i Virgili (URV), orientada al màrqueting i les estratègies de negoci digital, exposarà diversos projectes que exposen com és possible definir l’estratègia digital d’un destí sostenible: conéixer el viatger 3.0 per adaptar el destí a les seves necessitats.

Teresa Vidal (ENTI-UB), Pau Jornet i Aleix Figueres (Ebredrone) i Enric Ginovart (Incubalia) participaran en una taula rodona el proper dijous a les 9 del matí i posteriorment atendran els assistents al congrés i visitants que ho desitgin en un espai especialment habilitat de l’hotel SB Corona de Tortosa, seu del congrés terres LAB.