9h30-10h. Salutacions Institucionals


10,10h-10,30h. Conferència inaugural. “Belly Run. De les Terres de l'Ebre cap al món 'Worldwide'”. Josep Piñol (EAAPP Entertainment)


10,30h-11h. Coffee Break


11h-11,20h. “L'ús de la VR i AR en el sector turístic”. Xavier Conesa. (Visyon) 


11h20-12h. Key papers


“Disseny d'experiències cinematogràfiques: una oportunitat per a les destinacions turístiques”. Jordi Arcos & Esther Velasco (CETT-UB)


"Les Film Commission com un actor essencial en la cadena de valor del turisme cinematogràfic”. Isabel Sarabia (UCAM-Murcia)


12h-13h.  Taula Rodona. Sèries I Turisme. “La Catedral del Mar”. Amb Jaume Banacolocha (Diagonal TV), Cristina Brandner (Parc Audiovisual de Catalunya), Patrick Torrent (ACT) i Eugeni Osàcar (CETT-UB)


PAUSA


16h-17h. Taula Rodona. “Les Film Commission, la indústria audiovisual i el turisme”. Carlota Guerrero (Catalunya Film Commission), Francisco Dias (Center of Portugal Film Commission) i Virginia Panzera (Apulia Film Commission).


17h-17,30h. “Legends of Catalonia”. Miquel Alabern (Agència Catalana de Turisme), Iván de Cristóbal (Aftershare.tv).


17,30h-18h.  Conferència de cloenda. “El turisme cinematogràfic com a generador de desenvolupament local. Experiències positives i negatives per a les destinacions”. Jordi Tresserras (LABPATC-UB)


Més informació

Registre per aquest event

[gravityform id="2" title="false" description="false" ajax="true"]