9h30-10h. Salutacions Institucionals


10,10h-10,30h. Conferència inaugural. “Belly Run”. Josep Piñol (EAAPP Entertainment)


10,30h-11h. Coffee Break


11h-11,20h. “L'ús de la VR i AR en el sector turístic”. Xavier Conesa. (Visyon) 


11h20-12h. Key papers


“Disseny d'experiències cinematogràfiques: una oportunitat per a les destinacions turístiques”. Jordi Arcos & Esther Velasco (CETT-UB)


"Les Film Commission com un actor essencial en la cadena de valor del turisme cinematogràfic”. Isabel Sarabia (UCAM-Murcia)


12h-13h.  Taula Rodona. Sèries I Turisme. “La Catedral del Mar”. Amb Jaume Banacolocha (Diagonal TV), Cristina Brandner (Parc Audiovisual de Catalunya), Patrick Torrent (ACT) i Eugeni Osàcar (CETT-UB)


PAUSA


16h-17h. Taula Rodona. “Les Film Commission, la indústria audiovisual i el turisme”. Carlota Guerrero (Catalunya Film Commission), Francisco Dias (Center of Portugal Film Commission) i Virginia Panzera (Apulia Film Commission).


17h-17,30h. “Legends of Catalonia”. Miquel Alabern (Agència Catalana de Turisme), Iván de Cristóbal (Aftershare.tv).


17,30h-18h.  Conferència de cloenda. “El turisme cinematogràfic com a generador de desenvolupament local. Experiències positives i negatives per a les destinacions”. Jordi Tresserras (LABPATC-UB)


Més informació

Registre per aquest event

    Seleccionant aquesta casella acceptes formar part de la llista de distribució de Terres Festival amb la que seràs el primer de saber totes les novetats del festival.