“Hambre de Experiencias” guanya el Premi al millor film turístic de la Península Ibèrica 2020

“Hambre de Experiencias”, film produït Esmerarte Industrias Creativas i dirigit per Laura Fontán i Alberto Baamonde per a la Diputació de Pontevedra, ha estat distingit com el millor film turístic de la Península Ibèrica, guardó que concedeixen els festivals Terres Travel Festival – Films & Creativity i Artetur – International Tourism Film Festival.

El lliurament del guardó s’ha fet avui, divendres 23 d’octubre, en el marc de la cerimònia de lliurament de guardons d’Artetur celebrada a la ciutat de Viseu. El guardó ha estat rebut per Ana Laura Iglesias, Diputada de Turisme de Pontevedra.

En l’acte de lliurament han intervingut Francisco Dias, director d’Artetur, Jaume Moya, director artístic del Terres Festival, Sisco Pepió, Regidor de Turisme i Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Tortosa i Oriol Segarra, Director de Turisme de l’Ajuntament de Tortosa.

“Hambre de Experiencias” promou la gastronomia del territori de Rías Baixas a partir de sublimar tota la cadena de valor humana i paisatgística que hi ha rere els productes que la fan possible.