VOLS FORMAR PART DEL NOSTRE EQUIP DE VOLUNTARIS TERRES?

Et proposem una experiència única. Podràs viure el Terres Travel Festival des de dintre, l’únic festival de cinema turístic internacional membre del CIFFT (Comité Internacional de Festivals de Films Turístics) en tota Espanya.

“Molta gent petita, en llocs petits, fent coses petites, poden canviar el món.” – Eduardo Galeano

Sigues part del canvi, no perdis l’oportunitat de formar part de l’equip de Voluntaris Terres. Els voluntaris són figures que suposen una eina de suport fonamental per a l’organització del festival en cada edició. Ajuden en diferents tasques i es converteixen en part de la imatge del Festival, donant la millor atenció al públic i convidats assistents.

El principal objectiu dels voluntaris és fer que el públic, participants i convidats, puguin gaudir d’una bona estada i del festival, per això, ens ajudaran en varies tasques dels diferents departaments.

Principals tasques dels voluntaris:

SER VOLUNTARI/A, TOTA UNA EXPERIÈNCIA!

Col·laborant amb un dels esdeveniments únics al país, els voluntaris i voluntaries del Terres Travel Festival viuen una experiència única. El festival dona la possibilitat de viure’l des de dintre, veure de prop artistes de renom que presenten les seves pel·lícules i conèixer persones que formen part de l’equip amb una mateixa passió: el cinema turístic.

Els voluntaris realitzen tasques de forma voluntària sense ànim de lucre. El Festival no es fa responsable de les despeses que puguin ocasionar (transport, allotjament…).

Si tens dubtes o preguntes sobre el voluntariat del Festival, contacta amb a contact@terres.info

Inscriu-te com a voluntari