Més de cent pel·lícules de 24 països en la secció oficial del Terres Travel Festival

108 produccions de 24 països participararan en la competició oficial de la tercera edició del Terres Travel Festival – Films & Creativity, que se celebrarà del 26 d’abril al 5 de maig a la ciutat de Tortosa. El festival, que està especialitzat en cinema turístic, de paisatge i viatges ha rebut prop de 270 inscripcions d’arreu de l’estat espanyol i del continent europeu, però també de països com Sudàfrica, Mèxic, Xile, Taiwan o Iran; fins a 24 països estaran representats en aquesta edició 2018 del festival.

Les projeccions de les pel·lícules seleccionades a la competició oficial es duran a terme entre el 26 d’abril i el 2 de maig en espais com la Cambra de Comerç de Tortosa (sala Valentí Faura), el Museu de Tortosa (sala Multiusos), Lo Forn de la Canonja o la Cripta de la Reparació.

La cerimònia de lliurament de guardons tindrà lloc el divendres 3 de maig al vespre al Teatre-Auditori Felip Pedrell.

Els 14 membres del jurat internacional que ha de valorar les pel·lícules a competició pertanyen als àmbits de la comunicació i el turisme. Provenen de països com Japó, Sudàfrica, Portugal o Índia. El professor holandès de turisme sostenible Swen Waterreus presidirà per tercer any el jurat del festival.

L’organització del festival s’ha mostrat molt satisfeta amb el nombre i la qualitat dels treballs que s’hi ha presentat, ja que s’han superat les xifres de la convocatòria dels anys precedents. 

El Terres Travel Festival – Films & Creativity és l’únic certamen especialitzat en audiovisual turístic que se celebra a Catalunya i des de 2019 és l’únic membre espanyol del circuit CIFFT,  el Comitè Internacional de Festivals de Cinema Turístic que aplega 18 festivals d’arreu de món i constitueix una competició única al món, destinada a premiar les millors pel·lícules de turisme del món.

 

 

Deixa un comentari